Barion Pixel

Rólam

Ismerj meg!

Bemutatkozom

Szabó Orsolya

Nehéz meghatározni, hogy “mi a foglalkozásom”, mivel párhuzamosan többféle dologgal is foglalkozom.

A két legfontosabb az online oktatás és az online kivitelezés.

2015  óta készítek online kurzusokat különféle informatikai technikai témákról. Emellett 2020 óta foglalkozom komolyabban online kivitelezéssel, ügyfelek részére is.

Folyamatosan tanulok valami újat, ami megfog, felkelti az érdeklődésem, arra nem sajnálom az időt.

Az alábbi cikkekből kicsit jobban megismerheted, hogyan indultam, hogyan jutottam el oda, ahol most tartok.

Velem készült interjúk

/A cikkekben szereplő linkek nem mindenhol működnek, mert időközben változások voltak az oldalaimnál, van ami megszűnt, van ami máshová került át./

A kezdetekről

Kovács Márta pályaváltási szakértővel, életút konzultánssal beszélgettünk 2018 elején

A vállalkozásról

Haklik Beatrix, a vallalkozonok.org oldal tulajdonosa készített velem online interjút 2018 végén

Eredményekről

Bártfai Balázs, a SalesForm tulajdonosa készített rólam egy esettanulmányt, még 2021 végén

Online iskolám

Digitális Iskola

Az eltelt évek alatt már több, mint 1200-an tanultak nálam, fiatalok, középkorúak, és idősebbek egyaránt. Büszke vagyok arra, hogy tanulóim közül sokan “visszajáró vendégek”, és sokukkal igazi baráti kapcsolat is kialakult.

Vannak, akik az itt tanultak hatására tudtak pályát váltani. Vannak, akik a meglévő munkájukban tudják hasznosítani a tanult új ismereteket. Vannak, akik a vállalkozásukban használják fel az új képességeiket, készségeiket..
Egy biztos:  mindenki több lett azáltal, amit megtanult 🙂

"Imádom Orsi leckéit! Egyszerű fogalmazás, közvetlen hangnem, alapos és átfogó anyagok.
Annak is ajánlom, aki nem szeret tanulni, viszont fejlődni szeretne."
Simonfi Károlyné
tanfolyamvásárló
"Már régebben vásároltam meg a csomagot. Nagyon jól kidolgozott tananyag, azok számára is emészthető, akiknek előtte nagyon kevés ismeretük volt. (Mint nekem.) Nekem leginkább weboldal készítés jött be."
Zoltai Attila
tanfolyamvásárló

Kivitelezési munkáim

Automatizált rendszerek

Nagy kedvencem az automatizálás, az automata rendszerek kitalálása és megépítése. Weboldal, webshop, oktatási felület, hírlevélküldő rendszer, online számlázó: igazi kihívás, hogy együtt, komplett rendszerben, összehangoltan, automatizáltan dolgozzanak neked, helyetted. Ezt imádom csinálni.

"Nekem nem könyv vagy tanfolyam értékesítésben volt segítségemre Orsi, de rendszer felépítésben igen. 20 éve működik beteg gyerekeket segítő alapítványunk, és az online térbe való belépésünket segítette automatizálással. A honlapunkon keresztül történő adományozás már bankkártyával vagy azonnali utalással is megoldható, az adományozó pedig rögtön megkapja az erről szóló adóigazolást. Az adminisztráció így sokkal egyszerűbbé vált, ami időmegtakarítást is jelent. Szívből ajánlom mindenkinek!."
"Orsi két webshopomat is készítette és kezeli, egy ékszeres webshopot és egy más jellegűt. Megbízható, gyors és pontos munkájáért, segítőkészségéért nagyon hálás vagyok. Kreatív, tele van ötletekkel és mindig mindent nagyon gyorsan megold az elképzeléseim szerint. Mint embert és mint szakembert is jó szívvel ajánlom mindenkinek!"