Barion Pixel

WooCommerce webshop karbantartás

3 900 Ft32 400 Ft

WooCommerce-ben készült webshopoknál
– karbantartás: pl. pluginok rendszeres frissítése,  beállítások módosítása, kiegészítése, stb.
– kisebb munkák elvégzése: pl. termékfeltöltés, kész termékleírások feltöltése, képek feltöltése, szövegek módosítása, stb.
.

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy a neked szükséges munka elvégzése mennyi munkaidőt igényel, vagy nem tudod, az elképzelésed megvalósítható-e, vagy belefér-e a karbantartás keretébe, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük.

Elérhetőségeimet megtalálod az oldal alján a láblécben.

A rendszeres karbantartási díjak előzetes szerződéskötéssel vehetőek igénybe, min. 3 hónapos szerződési időtartamra.
Ha havonta rendszeres munkára van szükséged, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot a feladatok tisztázásához, és a szerződés elkészítéséhez.

Az egyszeri, eseti díjas opciókat bármikor megrendelheted, amikor szükséged van valamilyen feladat elvégzésére – de ha sürgős, határidős munka lenne, mindenképpen beszéljünk előbb, hogy az egyéb munkáim mellett tudom-e vállalni a feladat elvégzését a neked szükséges határidőre.

Karbantartási időt foglalok

15 perc/hó (260 Ft/perc), 30 perc/hó (250 Ft/perc), 60 perc/hó (240 Ft/perc), 90 perc/hó (230 Ft/perc), 120 perc/hó (220 Ft/perc), egyszeri 15 perc (310 Ft/perc), egyszeri 30 perc (300 Ft/perc), egyszeri 60 perc (290 Ft/perc), egyszeri 90 perc (280 Ft/perc), egyszeri 120 perc (270 Ft/perc)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.