Barion Pixel

WooCommerce webshop karbantartás

3 900 Ft32 400 Ft

WooCommerce webshopok karbantartása (pl. pluginok rendszeres frissítése,  beállítások módosítása, kiegészítése, stb.), kisebb munkák elvégzése (pl. termékfeltöltés, kész termékleírások feltöltése, képfeltöltés, szövegmódosítás, stb.)

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy a neked szükséges munka elvégzése mennyi munkaidőt igényel, vagy nem tudod, az elképzelésed megvalósítható-e, vagy belefér-e a karbantartás keretébe, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük.

Elérhetőségeimet megtalálod az oldal alján a láblécben.

A rendszeres karbantartási díjak előzetes szerződéskötéssel vehetőek igénybe, min. 3 hónapos szerződési időtartamra.
Ha havonta rendszeres munkára van szükséged, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot a feladatok tisztázásához, és a szerződés elkészítéséhez.

Az egyszeri, eseti díjas opciókat bármikor megrendelheted, amikor szükséged van valamilyen feladat elvégzésére – de ha sürgős, határidős munka lenne, mindenképpen beszéljünk előbb, hogy az egyéb munkáim mellett tudom-e vállalni a feladat elvégzését a neked szükséges határidőre.

Karbantartási időt foglalok

15 perc/hó (260 Ft/perc), 30 perc/hó (250 Ft/perc), 60 perc/hó (240 Ft/perc), 90 perc/hó (230 Ft/perc), 120 perc/hó (220 Ft/perc), egyszeri 15 perc (310 Ft/perc), egyszeri 30 perc (300 Ft/perc), egyszeri 60 perc (290 Ft/perc), egyszeri 90 perc (280 Ft/perc), egyszeri 120 perc (270 Ft/perc)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.