Barion Pixel

WordPress weboldal karbantartás

3 150 Ft26 400 Ft

WordPress weboldalak karbantartása (pl. pluginok rendszeres frissítése,  készre megírt bejegyzések feltöltése, stb.), kisebb munkák elvégzése (pl. WordPress telepítés, pluginok telepítése, aldomainek létrehozása, feliratkozó űrlap beépítése, tartalommentés, stb.)
.

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy a neked szükséges munka elvégzése mennyi munkaidőt igényel, vagy nem tudod, az elképzelésed megvalósítható-e, vagy belefér-e a karbantartás keretébe, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük.

Elérhetőségeimet megtalálod az oldal alján a láblécben.

A rendszeres karbantartási díjak előzetes szerződéskötéssel vehetőek igénybe, min. 3 hónapos szerződési időtartamra.
Ha havonta rendszeres munkára van szükséged, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot a feladatok tisztázásához, és a szerződés elkészítéséhez.

Az egyszeri, eseti díjas opciókat bármikor megrendelheted, amikor szükséged van valamilyen feladat elvégzésére – de ha sürgős, határidős munka lenne, mindenképpen beszéljünk előbb, hogy az egyéb munkáim mellett tudom-e vállalni a feladat elvégzését a neked szükséges határidőre.

Karbantartási időt foglalok

15 perc/hó (210 Ft/perc), 30 perc/hó (200 Ft/perc), 60 perc/hó (190 Ft/perc), 90 perc/hó (180 Ft/perc), 120 perc/hó (167 Ft/perc), egyszeri 15 perc (260 Ft/perc), egyszeri 30 perc (250 Ft/perc), egyszeri 60 perc (240 Ft/perc), egyszeri 90 perc (230 Ft/perc), egyszeri 120 perc (220 Ft/perc)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.